Ridledare

Alice Urhagen
Jag heter Alice Urhagen och är 17 år gammal. Jag har ridit i hela mitt liv och började med att tävla hoppning och terräng. Jag har på senare år även ridit 3 SM i dressyr och med hjälp utbildat mina egna ponnyer!

Jag kommer ha lektioner på lördagar och söndagar.
Erin Smith
Info kommer.

Jag kommer att ha lektioner på tisdagar.
Matilda Josse
Jag heter Matilda Josse och är 19 år! Jag tog i våras studenten efter att ha läst djursjukvård. All min fritid lägger jag i stallet där jag både tränar/tävlar/utbildar/rider in och säljer främst ponnyer. Jag har även en egen storhäst som jag köpte i vintras!För mig är det hoppning som gäller och jag har tävlat upp till nationellt på ponny!

Jag kommer ha lektioner på onsdagar.
Julia Djurklou
Jag heter Julia Djurklou och är 20 år gammal. Jag har hållit på med hästar så gott som hela mitt liv och har tillsammans med coachning ridit in min häst Falcon som brukar vara med på ridlekis. Jag har ridit för olika tränare, både inom hoppning och dressyr och försöker ta med mig det bästa av alla. Jag tycker det är roligt med det mesta inom hästsporten men oftast blir det dressyr och uteritter för min och Falcons del.

Jag kommer ha lektioner på tisdagar och onsdagar.
Jeanette Ljungberg
Jag heter Jeanette Ljungberg. Jag har ridit sedan jag var 10år och haft egen häst sedan 11 års ålder. Jag har utbildning som ridledare och har arbetat som ridlärare hos Laholms Ryttarförening och här i Gullbranna hästförening sedan starten. Jag har även haft privatlektioner genom åren.

Jag kommer att hoppa in när det behövs.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

30.06 | 19:12

Hej! Jag mailade er den 15 juni men fick aldrig svar. Idag mailade min vän och ni ringde upp idag- samma dag, alltså. Hennes barn fick plats. Vad gör vi nu?

...
17.06 | 14:23

Japp 13-18 😊

...
17.06 | 13:52

Hej ! Har foderbutiken öppet på fredag ?

...
15.06 | 11:17

Hej Tyvärr är lägrena v 26 och 27 fulla, men vi har nu lagt in ett läger i v31. Du kan se mer info nu ovanför. :)

...
Du gillar den här sidan