Ridtränare

Lisa Milemyr
Jag heter Lisa och är 31 år gammal. Jag har arbetat med hästar sedan jag va 15, både i Sverige och utomlands. Idag föder jag upp lite dressyrhästar samt tränar och jobbar hos a-tränare. Jag är ny på gullbranna hästförening och hoppas på en lärorik termin.

Jag har lektioner på onsdagar och torsdagar
Erin Smith
Jag heter Erin Smith och är 21 år. Jag har haft ridlekis och privatlektioner på Gullbranna hästförening i några år. Jag tränar både dressyr och hoppning med en av hästarna som går med på lektionerna, Fiffi. Jag och Fiffi satsar på att komma ut och tävla lite smått under året

Jag har lektioner på måndagar, tisdagar, onsdagar och lördagar.
Ebba Lindström
Jag heter Ebba Lindström och är 14 år. Jag har nu gått på ridlektioner i fyra år och ävem tagit hand om en sköthäst. Jag har hjälpt till med aktiviter i stallet och är med i ungdomssektionen.

Jag har lektioner på söndagar.
Clara Laurell
Jag heter Clara och är 18 år. Jag har ridit i princip hela mitt liv och älskar hästar. Jag sålde min dressyrponny i somras, med henne tävlade jag en del dressyr. Jag började jobba ridskolan i höstas och ser mycket fram emot den kommande terminen!🥰

Jag har lektioner på måndagar och tisdagar.
Jeanette Ljungberg
Jag heter Jeanette Ljungberg. Jag har ridit sedan jag var 10år och haft egen häst sedan 11 års ålder. Jag har utbildning som ridledare och har arbetat som ridlärare hos Laholms Ryttarförening och här i Gullbranna hästförening sedan starten. Jag har även haft privatlektioner genom åren.

Jag hoppar in vid behov
Maria Remstam Lönn
Jag heter Maria och är uppvuxen i Eskilstuna. Under min ungdom så har mitt liv varit hästar. Jobbat med travhästar men även haft häst själv. Men när barnen kom till världen så lades hästintresset på hyllan med en vision om att den skulle tas upp.
Sommaren 2019 flyttade jag till Lidhult tillsammans med man och barn.
Idag delar jag mitt intresse tillsammans med mina barn som även rider på ridskola.

Jag har lektioner på lördagar.