Ridledare

Amanda Edfeldt
Hej, jag heter Amanda Edfeldt och är 20 år. Tog studenten förra sommaren efter ha läst djursjukvård. Har haft egen häst sedan 6 års ålder fram till förra året, ridit 4 SM på ponny i hoppning och även tävlat utomlands.

Jag kommer ha lektioner på lördagar
Erin Smith
Jag heter Erin Smith och är 20 år. Jag har haft ridlekis och privatlektioner på Gullbranna hästförening i några år. Jag tränar både dressyr och hoppning med en av hästarna som går med på lektionerna, Fiffi. Jag och Fiffi satsar på att komma ut och tävla lite smått under året

Jag kommer att ha lektioner på tisdagar och onsdagar
Madeleine Sandberg
Jag heter Madeleine Sandberg och är 22 år gammal.
Jag har hållit på med hästar sen barnsben och är en inbiten dressyrryttare men tycker självklart om allt med hästarna.
Har min egna häst Bellatrix som jag började sköta om 2010 men till sist fick köpa för 3 år sen. Tillsammans rider vi mest dressyr och skogsturer.

Jag kommer ha lektioner på söndagar
Sandra Wictorin
Jag heter Sandra Wictorin och är 23 år gammal. Började rida när jag var 9 år och har sedan dess varit fast med hästarna. Jobbat på bl.a på ridskola i Nya Zeeland och som hästskötare i hoppstall här på hemmaplan. Dressyren är den gren som ligger mig varmast om hjärtat och det har blivit en del tävlingsdagar genom åren, men kan givetvis korta lädren för hoppning när tillfälle ges.

Jag kommer hålla i lektioner på måndagar.
Julia Djurklou
Jag heter Julia Djurklou och är 20 år gammal. Jag har hållit på med hästar så gott som hela mitt liv och har tillsammans med coachning ridit in min häst Falcon som brukar vara med på ridlekis. Jag har ridit för olika tränare, både inom hoppning och dressyr och försöker ta med mig det bästa av alla. Jag tycker det är roligt med det mesta inom hästsporten men oftast blir det dressyr och uteritter för min och Falcons del.

Jag kommer ha lektioner på tisdagar.
Jeanette Ljungberg
Jag heter Jeanette Ljungberg. Jag har ridit sedan jag var 10år och haft egen häst sedan 11 års ålder. Jag har utbildning som ridledare och har arbetat som ridlärare hos Laholms Ryttarförening och här i Gullbranna hästförening sedan starten. Jag har även haft privatlektioner genom åren.

Jag kommer att hoppa in när det behövs.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.09 | 11:18

Hej
Tyvärr är alla plaster fulla, men om du mailar hennes uppgifter till oss så kan vi sätta upp henne på vår kölista.
Mvh
GHF

...
25.09 | 18:51

Hej min dotter Zeina hafez vill gärna börja på ridskola hon är 8år hoppas hon få börja snabb så möjligt hoppas att ni svara 🙂

...
03.09 | 10:59

Hej!
Ni behöver Maila bank, clearnr och kontonr så återbetalar vi :)

...
03.09 | 10:06

Hej! Vår son gick en provapå-gång hos er. Vi sa till direkt efteråt att han inte ville fortsätta. Vi har fortfarande inte fått tillbaka pengarna för det.

...
Du gillar den här sidan