Ridtränare

Emma Hassellöf
Jag heter Emma Hassellöf och jag är 23 år gammal.
Jag har ridit nästan hela livet och har två egna dressyrhästar som heter Dali och Ruben.
Jag har tävlat en del dressyr, bla ponnyallsvenskan, och det är dressyren som är mitt huvudintresse.
Jag håller även på att utbilda mig till hästmassör.

Jag har lektioner på måndagar och torsdagar
Erin Smith
Jag heter Erin Smith och är 21 år. Jag har haft ridlekis och privatlektioner på Gullbranna hästförening i några år. Jag tränar både dressyr och hoppning med en av hästarna som går med på lektionerna, Fiffi. Jag och Fiffi satsar på att komma ut och tävla lite smått under året

Jag har lektioner på tisdagar, onsdagar och lördagar.
Ebba Lindström
Jag heter Ebba Lindström och är 14 år. Jag har nu gått på ridlektioner i fyra år och ävem tagit hand om en sköthäst. Jag har hjälpt till med aktiviter i stallet och är med i ungdomssektionen.

Jag har lektioner på söndagar.
Sandra Wictorin
Jag heter Sandra Wictorin och är 24 år gammal. Började rida när jag var 9 år och sedan dess har intresset bara växt. Jobbade tidigare på en ridskola i Nya Zeeland och som groom i ett större hoppstall utanför Stockholm. Har tränat dressyr för bl.a Jennie Larsson och tävlat i lag i ponnyallsvenskan samt individuellt på storhäst. Dressyren är den gren som ligger mig varmast om hjärtat men kan givetvis korta lädren för hoppning när tillfälle ges. Ridledare här på Gullbranna har jag varit sedan hösten 2020.

Jag har lektioner på måndagar.
Sandra Uhrberg
Jag heter Sandra Uhrberg och är 19 år. Jag började rida på ridskola när jag var 9år och har haft egen häst sen 13års ålder. Jag bor på gård med mina två hästar Caparo Humlan och Cravall. Med Caparo som är 6år har jag ridit upp till 120cm hoppning och med Cravall upp till internationell ** fälttävlan. Jag har även fått möjligheten att rida andras hästar, allt från att utbilda unghästar till att rida vuxna hästar vilket har lärt mig en hel del. Tack vare att jag har ridit en del fälttävlan har jag behövt träna på både dressyr, hoppning och terräng vilket har gjort mig mer allsidig som ryttare.

Jag har lektioner på tisdagar och onsdagar.
Jeanette Ljungberg
Jag heter Jeanette Ljungberg. Jag har ridit sedan jag var 10år och haft egen häst sedan 11 års ålder. Jag har utbildning som ridledare och har arbetat som ridlärare hos Laholms Ryttarförening och här i Gullbranna hästförening sedan starten. Jag har även haft privatlektioner genom åren.

Jag kommer att hoppa in när det behövs.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.11 | 12:10

Hej

Hon kan få börja till vårterminen som startar i Januari.
Om ni vill det så behöver vi ett mail med namn, adress, personnr och ett telefonnr.

...
10.11 | 19:27

Hej
Vill gärna flytta o rida med er
Hon red mer än 5 år på Mickedala
Kan hon börja nästa termin?
Mvh
Tuka

...
28.09 | 11:18

Hej
Tyvärr är alla plaster fulla, men om du mailar hennes uppgifter till oss så kan vi sätta upp henne på vår kölista.
Mvh
GHF

...
25.09 | 18:51

Hej min dotter Zeina hafez vill gärna börja på ridskola hon är 8år hoppas hon få börja snabb så möjligt hoppas att ni svara 🙂

...
Du gillar den här sidan