Ridledare

Alice Urhagen
Jag heter Alice Urhagen och är 17 år gammal. Jag har ridit i hela mitt liv och började med att tävla hoppning och terräng. Jag har på senare år även ridit 3 SM i dressyr och med hjälp utbildat mina egna ponnyer!

Jag kommer ha lektioner på lördagar och söndagar.
Jeanette Ljungberg
Jag heter Jeanette Ljungberg. Jag har ridit sedan jag var 10år och haft egen häst sedan 11 års ålder. Jag har utbildning som ridledare och har arbetat som ridlärare hos Laholms Ryttarförening och här i Gullbranna hästförening sedan starten. Jag har även haft privatlektioner genom åren.

Jag kommer att ha lektioner på tisdagar.
Matilda Josse
Jag heter Matilda Josse och är 19 år! Jag tog i våras studenten efter att ha läst djursjukvård. All min fritid lägger jag i stallet där jag både tränar/tävlar/utbildar/rider in och säljer främst ponnyer. Jag har även en egen storhäst som jag köpte i vintras!För mig är det hoppning som gäller och jag har tävlat upp till nationellt på ponny!

Jag kommer ha lektioner på onsdagar.
Julia Djurklou
Jag heter Julia Djurklou och är 20 år gammal. Jag har hållit på med hästar så gott som hela mitt liv och har tillsammans med coachning ridit in min häst Falcon som brukar vara med på ridlekis. Jag har ridit för olika tränare, både inom hoppning och dressyr och försöker ta med mig det bästa av alla. Jag tycker det är roligt med det mesta inom hästsporten men oftast blir det dressyr och uteritter för min och Falcons del.

Jag kommer ha lektioner på tisdagar och onsdagar.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

13.09 | 19:21

Hej, kommer ni ha ngt ridläger v 44?

...
24.08 | 11:55

Hej Alice!

Vad roligt att du vill börja hos oss :)
Vi har fått ditt mail och svarar inom kort.
mvh

...
24.08 | 09:28

Hej, jag vill gärna börja hos er! Min pappa har skickat till er men ni har inte svarat ännu så jag bara skickar här så ni vet!

...
19.08 | 15:10

Hej!
Vi har fått ditt mail. Svar kommer inom kort.
Med vänlig hälsning
Styrelsen

...
Du gillar den här sidan