US

Vad är US - Ungdomssektionen?

US är en sektion där alla under 25år som är medlemmar i föreningen har möjligheten att vara med i. US arbetar för att skapa gemenskap och främja sammanhållningen mellen barn och ungdomar i föreningen. Detta gör de genom att arrangera olika aktiviteter i föreningen.

Om man vill vara delaktig så ska man anmäla sig till gullbrannahf-us@hotmail.com

US har som mål att spara ihop pengar för att sedan använda dessa till en rolig och utvecklande aktivitet för alla som är aktiva i US arbete.

Ungdomssektionen har en egen styrelse som lyder under GHF´s styrelse.

Ungdomssektionens styrelse är;

Maja Karström Ordförande

Maja Brinktoft Viceordförande

Ebba Lindström Sekreterare

Alice Camitz Vicesekreterare

Amanda Svensson Media ansvarig

Ellen Nilsson Kassör

Övriga ledamöter:

Emelina Dema Berisha

Linnéa Westergren

Vera Nilsson

Vill ni boka ledare?

Ungdomssektionen erbjuder hjälp med att leda för 20kr/gång.

Vill ni boka ledare så måste ni först skicka en förfrågan med förälders namn (betalare) samt barnets namn och ridtid, till oss på sms 079-3496486.

När ni har fått bekräftat att vi har möjlighet att hjälpa till så swishas 20kr i förväg till 1233759891 (anmälan är bindande).