Hästarna på ridlekis

Lady Di (Diddan)

Pigg och glad welshponny som gillar att hoppa och galoppera. Men lugn och trygg med små barn på ryggen.


Tingeling

Snäll tjej (för det mesta). Passar bra till de lite längre ryttarna eller de som tycker om lite fart.
Korsning arab/islandhäst/fjording.

Zia

Snällt Haflingersto som är ny i gänget. Zia är väldigt grön och kan inte så mycket ännu, men har ett hjärta av guld och vill vara alla till lags.

Emeralda (Emmis)

Kallas för Emmis och hon är ett mycket snällt russ. Hon har en lite för stor mage, som vi försöker jobba bort. Men det är inte så lätt när man gillar mat...

Petruss

En russkille som gillar sina tjejer. Han är en pigg och glad kille som gillar att busa i hagen.

Ariel

Härligt russ som tävlat i trav men som även är riktigt trevlig att rida, ibland dock lite åt det lata hållet.. Men får man bara fart på henne är det en underbar ponny att lära sig trava på.


Zara

Zara är en snäll dam som gör det mesta man ber henne om. Har hon bara en kompis med sig är hon hur lugn och snäll som helst i allt hantering.

Balou

Balou är en genomsnäll, lite äldre herre som vill vara alla till lags. Han har ett hjärta av guld och gör sitt bästa i alla lägen.

Gläntans Charmör (Mulle)

Kallas för Mulle. En bestämd herre som vet vad han vill, men som är väldigt snäll och en bra läromästare. Shetlandsponny som passar för de allra minsta barnen på ridlekis.

Feel Cool (Fiffi)

Kallas för Fiffi. En trevlig dam som ger ryttaren en viss utmaning men som gör vad man ber henne om och är en duktig lärare inom både hoppning och dressyr.

Lincoln

Jag är en nyfiken och snäll kille men kan nafsa lite ibland och hitta på hyss. Min mamma var Colombine.

Zorina

Jag är en pigg 4 årig unghäst. Jag är väldigt snäll och söt. Jag har börjat gå på ridskolan och kallas för Zorro

Aalien (Allie)

Jag är en dam som inte blivit så mycket riden tidigare då jag varit mamma i flera år. Just nu håller jag på att bygga muskler så jag kan börja på ridskolan till vårterminen.

Cadillac (Caddie)

Jag är en snäll kille som är snäll att rida, men kan busa lite när man leder mig eller i stallet.

Busan

Jag är den största hästen i stallet, men oxå en av de snällaste. Jag har rest hela vägen från Spanien när jag var liten, men jag längtar inte tillbaka för här är såååå mkt gott gräs på somrarna.

Benito

Jag är en herre som för det mesta är snäll och foglig, men ibland kan jag testa om jag får göra som jag vill. Jag är en PRE/Welsh och 151cm hög.