Hästarna i stallet

Lincoln

Jag är en nyfiken kille som är rätt snäll men kan nafsa lite ibland och hitta på lite små hyss. Min mamma var Colombine.

Feel Cool

Kallas för Fiffi. En trevlig dam som ger ryttaren en viss utmaning men som gör vad man ber henne om och är en duktig lärare inom både hoppning och dressyr.

Benito

Jag är en trevlig herre som är lugn och stabil. Fast ibland måste jag testa om jag slipper göra det ni ber om.

Busan

Jag är den största hästen i stallet, men oxå en av de snällaste. Jag har rest hela vägen från Spanien när jag var liten, men jag längtar inte tillbaka för här är såååå mkt gott gräs på somrarna.

Allie

Jag är en supersnäll tjej. Jag har haft många föl och håller nu på att bygga ridmuskler.

Llangybi Lancelot

Lance är en snäll och känslig kille född 2007 som flyttade från England till Sverige 2017. Det bästa han vet är skogsturer men han ställer gärna upp för ett pass på ridbanan ibland. Han älskar positiv förstärkning och relationsbaserad träning… och GODIS!

Cefalo

Cefalo eller ''Ceffe'' som han kallas är en fd travare som nu omskolas till ridhäst. Älskar att mysa i skogen och tycker det är kul med dressyr. Mest av allt älskar han att pussas och äta morötter.

Caddilac

Jag är en kille som ibland tror sig vara hingst och uppvaktar damerna. Men jag är inte särskilt kaxig utan snarare livrädd för allt nytt och blåsigt.